Yodalex Super Series YL6S

Stahl Yodalex Super Series

DATALEHDET:
YL6S yhdistelmähälytin
YA6S äänihälytin
FL6S hälytysvilkku

R. STAHLin uudet korroosion kestävät ´Yodalex Super Series´ ATEX-hälytinlaitteet

Stahl Yodalex Super Series

R. Stahl on tuonut markkinoille uuden ´Yodalex Super Series´ hälytinlaitesarjan, joka täyttää sekä räjähdysvaarallisten että rankkojen sääolosuhteiden luomat vaatimukset. Sarjasta löytyvät ääni-, vilkku- ja yhdistelmähälytin vaihtoehdot kaikkiin sovelluksiin. Hälytinlaitteiden materiaali on kevyttä, mutta lujaa lasikuituvahvistettua polyesteriä. Räjähdyspaineenkestävä Ex d –rakenne on suunniteltu kestämään äärimmäisiä lämpötiloja, sekä vettä ja pölyä IP66 ja IP67 luokitusten mukaisesti.

Yodalex Super Series on ATEX- ja IECEx –hyväksytty kaasu- ja pölyräjähdysvaarallisiin tilaluokkiin 1, 2, 21 ja 22. Mallista riippuen laitteita voidaan käyttää jopa -55 ... +70 °C lämpötila-alueella.

Ympärisäteilevä äänihälytin YA6S tuottaa maksimissaan 110 dB / 1m äänenpaineen. Patentoitu rakenne tuottaa ääntä tasaisesti ulospäin, tarjoten erinomaisen hälytysäänen kuuluvuuden. Käyttäjä voi itse valita hälyttimestä 32 erilaista kansainvälistä hälytysääntä.

FL6S -hälytysvilkku on varustettu 5 Joulen Ksenon-putkella, joka yhdistettynä uuteen linssirakenteeseen tuottaa kirkkaan välähdyksen 1 Hertzin taajuudella. Vilkulle löytyy seitsemän eriväristä kupua eri käyttötarkoituksiin.

YL6S –yhdistelmähälytin tarjoaa äänihälyttimen ja hälytinvilkun ominaisuudet samassa kuoressa.

Ota yhteys myyntiimme ja pyydä tarjous!  

Ex-Tekniikka Oy © 2016