Ex-Tekniikka - edelläkävijä

Ex-Tekniikka on toiminut räjähdysvaarallisten tilojen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden maahantuontiyrityksenä jo yli 20 vuotta. Olemme ratkaisseet asiakkaiden ongelmia, sekä antaneet teknistä tukea ja koulutusta erikoisosaamisestamme.

Nyt olemme asiakkaille paljon enemmän kuin alan maailman parhaiden osien toimittaja - olemme lisäarvoa ja ratkaisuja tuottava yhteistyökumppani. Omien tuotteiden ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen on meille tärkeää. Kustannustehokas ja innovatiivinen toimintamalli tuottaa asiakkaalle lisäarvoa, joka parantaa kilpailukykyä ja luo edellytykset menestykselle.

Laitetoimitusten lisäksi konsultoimme ja annamme koulutusta räjähdysvaarallisten tilojen normeista ja määräyksistä, sekä laitteiden suojarakenteiden vaihtoehdoista.

Kaikki päämiehemme ovat maailman johtavia toimittajia alallaan. Tuotteistamme löydät niin ATEX, IECEx, GOST-R, sekä vaikkapa NEC-normien mukaan hyväksyttyjä laitteita. Tunnettujen hyväksyntälaitosten, kuten PTB, BVS ja FM toimesta laitteet ovat sertifioitu käytettäväksi ympäri maailmaa. Yhteistyössä kanssanne löydämme varmasti ratkaisut tarpeisiinne.

Ota rohkeasti yhteyttä, me autamme!

extekniikka logo

Ex-Tekniikka Oy © 2016